Aangekomen
Door: Webmaster Katrein
Blijf op de hoogte en volg Katrein
10 Oktober 2005 | Ierland, Cork
Heb net gedaan met werken. Een hoop informatie en een heleboel leuke collega's.
De eerste nacht heb ik zalig geslapen. Ik heb een heel dubbel gevoel eigenlijk. Het is hier enorm mooi, mensen zijn super-vriendelijk, prachtig hotel, ...
Maar ik mis mijn familie en vrienden al enorm.
Nu pas besef ik hoe goed ik het had ...
De eerste zeken zijn naar het schijnt het ergste
Ga het hierbij laten, want ze gaan zo meteen naar een pub ...
Tot later
Katrein
10 Oktober 2005 - 15:59
Veerle:
Hey Katrein,
De eerste weken zullen inderdaad moeilijk zijn maar je slaagt je er wel door. Ik geloof zeker in je zoals vele mensen en hoop dat je je er vlug thuis zal voelen.
Dikke zoen -
11 Oktober 2005 - 09:43
Tania:
Hey ex-collega'tje ;) maar nog steeds goei vriendinneke!!
Ik hoor dat je het goed hebt daar. Vind het spijtig dat je niet echt de tijd hebt kunnen vinden nog langs te komen. Maar dat halen we weer wel in.
Ik hoop echt dat je het naar je zin gaat krijgen, maar eigenlijk moet ik daar niet aan twijfelen.
We spreken elkaar nog?
Grtz!!
Tania -
11 Oktober 2005 - 18:37
Koen:
Kiekeboe,
Blij wat van je te horen.
Kan in je gevoel komen, maar vlot als je bent zul je het daar snel naar je zin hebben. Had je al een mailtje gestuurd.
All the best
p.s. zijn de pintjes daar even duur ?
x -
11 Oktober 2005 - 20:40
Anthony:
Hellow katje, alles goewd?
jah zeker kan ni anders !!
we misse u hier allemaal en wille allemaal school late zitte om naar daar te kome!! mro jah dan zitte we nog met probleem " OUDERS " Mor in de vakantie die ga kome kom ik naar u!! mor da spreke we wel beter af via mail !!
Veel dikke kusjes XXXX
JE ZOONTJE -
12 Oktober 2005 - 09:08
Tijgerke:
Làp ... nog maar éne dag ginder en al sebiet de kroeg in LOL.
That's the spirit girl !
Cheers
T. -
12 Oktober 2005 - 14:32
Slaperke:
de kroeg in ? allez da ziet er tof uit ginder..
cheers
enne night night