Qwerty - Reisverslag uit Cork, Ierland van Katrein - WaarBenJij.nu Qwerty - Reisverslag uit Cork, Ierland van Katrein - WaarBenJij.nu

Qwerty

Door: Webmaster Katrein

Blijf op de hoogte en volg Katrein

12 Oktober 2005 | Ierland, Cork

Ik was mijn vorig bericht even aan het nalezen en daaruit blijkt dat ik het dus heel moeilijk heb met dit qwerty-gedoe ...
Het kostte me 3 dagen om een uitroepteken te vinden !!!!!!!!!!
Het is hier echt frisjes aan het worden, maar het begint me te bevallen.
Ken al een heleboel nieuwe toffe mensen. Ben nogal close met wat finse meisjes en een boel fransen ...
Enfin, dit berichtje wat eigenlijk om jullie allemaal nog eens te bedanken voor de fijne reacties! Ik ken toch zo'n fantastische mensen - met extra aandacht voor mijn ouders, nichtje en mijn zoontje Anthony (was ik maar wat jonger, dan zou ik geen 'zoontje' schrijven **** grapje, sommigen weten wel wat ik bedoel ;-))

• 12 Oktober 2005 - 16:37

Vera:

Fijn voor jou dat het allemaal positief verloopt Kat! Dit wordt vast een mooie tijd om later met een glimlach aan terug te denken ..
    Veel liefs
    Vera

• 12 Oktober 2005 - 18:47

Freya&cabusje:

heej amai ben kei blij dat ik u gehoord heb aan de telefoon!!!
    ben super blij dat het allemaal goed verloopt daar!amai da over anthony is wel giere zenne wa ge geschreven hebt!!!haha!!whiee ik kan volgen:p vandaag kwam er weer iemand vragen of jullie een koppel waren haha
    en nu de cabus:hey ik heb nog altijt spijt da ik u nie eerder heb leren kennen ik hoob als ge naar hier komt me nieuwjaar en kerstmis da ik u wa beter kan leren kennen maar ik doe het nu maar voorlopig met anthony en ons freya ik hoob als ge het daar naar u zin hebt en ons freya en de maikel willen mij adopteren dan kunnen ze ook zo als jullie zijn alle ik gaons freya is afvragen met haar frans want ik zie da ze der nie veel van bakt ik zal ze wel in het doog houden dadadadadadadadada (k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k) we kunnen niet wachten tot nieuwjaar en kerstmis

• 12 Oktober 2005 - 19:50

Maikeltje:

katje ik mis u egt hard !!!
    je bent het meisje waar een jongen van kan drome .
    egt ik ben egt blij dak u ken en da ge de nicht ze van freyake !!!
    als je trug bent gaan we feeste alst moet ik betaal wel ;)
    je bent egt een schat en zeker in mijn ogen :d:d:d:d
    mor ale have fun and enjoy !!!
    grtz je neefje maikel heheh

tot kerstmis

hvj zjg als vriend
    en zeker nie vergete

NWLY !!!

ps: ik ben nog alt same me ons freyake en ik zorg der goe vor ale da hoop ik toch

• 12 Oktober 2005 - 20:53

Anthony:

HELLOW, KATREIN WEET ECHT NI WA TE ZEGGE !!
    ik tip anders toch altij hetzelfde, dus jah amuzeer u, goe werke, veel feeste, en veel ... ( gij weet da wel katje )

ale cioakes ;) en tot over een paar weken hé !!!

kussies JE ZOON

• 12 Oktober 2005 - 21:34

Anthony:

Oceans apart
    Day after day
    And I slowly go insane
    I hear your voice
    On the line
    But it doesn\'t stop the pain
    I see you next to never
    How can we stay forever

I took for granted
    All the time
    That I thought would last somehow
    I hear the laughter and I taste the tears
    But I can\'t get near you now
    Oh can you see it baby
    You\'ve got me goin\' crazy

I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive
    This romance, but in the end if I\'m with you
    I\'ll take the chance

Speciaal voor jou men lieve kat!!!! xxx JE ZOON

• 13 Oktober 2005 - 13:26

DIDI:

Hela meiske,

Tis die roze mens hier hee.
    Doet me plezier te horen dat ge uwen draai er begint te vinden. Ik vind het wel heel spijtig dat het ons niet meer gelukt is om elkaar nog effe te zien en effe bijtetetteren.
    In ieder geval uitstel is geen afstel he. Ik en Tom hebben nog altijd niets (officieel dan toch). We hebben hele leuke momenten samen en we zien wel waar we eindigen. Zeg, en als ge me heel hard moest beginnen missen, dan moet ge maar iets laten weten. Dan kom ik toch gewoon naar daar zeker. Allez, dikke kus en tot later.

• 14 Oktober 2005 - 15:38

Vuurtore:

eejz katje!!
    alles nog goed?
    sech euhm kunne we geen dagje afspreken wnr we ens bellen da komt anthony naar hier en maikel dan kunne die u tergelijker tijd ook eens horen?
    da hadde we voor da ge vertok ook al eens gezegt èh!!!
    een kunt ge er goe feesten?
    valt het werk wat mee?
    amai mijn school is goed zenne,dak men rapport heb laat ik wel iets weten:)
    ik mis u :( maja
    doei greetz u nichtje (k)

• 15 Oktober 2005 - 15:46

Maikel:

dag sgattie
    oe ist
    amuseerde u zoe wa ? ??
    ik mis u ik wil nor u kome morjah ik ben te laat me tickets te fixe dus jah :'(
    mor goei nieuws is dak zeker me nieuwjaar nor u kom zeker en vast en geef u nr ies door dan kannek ies belle nor u want slang gelede dak u heb gehoord dus jah en ge ze egt wel mijn engeltje !!! bloos
    mor ale ik ga u ies voort late werkeuh ik hoop da alles daar wa mee valt vor u !!

tataaah !!!!
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjes

je neeffie :p

ps : kben nog same ze me u nichtje :d:d:d:d:d

• 16 Oktober 2005 - 19:17

Yannickje:

Hey meisje,
    Het is goed om te lezen dat alles goed gaat met jou..Kmis je gezichtje wel op het werk...
    Met mij gaat alles terug goed, ik vind het wel spijtig dat ik er die donderdag niet was om afscheid te nemen, maar ja, je weet waar je op vakantie kan komen hé...

Dikke kus van je collegaatje

• 16 Oktober 2005 - 21:03

Hey Mama:

Mama das echt al van den 12 de dak van u niks heb gehoord!! ?? wanneer hoor ik nog iets van u :(

Kmis u!!

EN MAIKEL TICKETS ZIJN NOOIT TE LAAT OM TE FIXXE!

Katrein maikel en ik kome naar daar deze vakantie die ga kome, ook al moet ge werke!!!! ;p ld

Dikke kussen Je zoon